Įvyko slaptos JAV ir Rusijos derybos. „Jie mums aiškiai pasakė, kad bus pasirengę pašalinti Putiną“  (1)

Piontkovskis atskleidė tiesą apie slaptas JAV ir Rusijos Federacijos derybas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Andrejus Piontkovskis papasakojo apie neseniai vykusias neoficialias slaptas Jungtinių Valstijų ir Rusijos derybas, remdamasis laikraščiu „Moscow Times“. Liepos 27 d. „Moscow Times“ paskelbė išsamų interviu su Maskvoje viešėjusiu „anoniminiu“ JAV derybų grupės vadovu Thomasu Grahamu.

Kaip interviu su Vašingtone gyvenančia Alesia Bacman paaiškino Rusijos opozicijos publicistas ir politologas Andrejus Piontkovskis, laikraštis „The Moscow Times“ aptarė slaptų JAV ir Rusijos derybų turinį ir atmosferą. Nors oficialusis Vašingtonas iš karto paneigė tokių derybų faktą, A. Piontkovskis teigė, kad iš tiesų Pentagonas buvo „pagautas už rankos“. „Jie (amerikiečiai – red. past.) neneigė, kad ši grupė gegužės mėnesį susitiko su S. Lavrovu. Kas tai buvo, jei ne derybos? Oficialiai Vašingtonas skelbia, kad nieko nespręs dėl Ukrainos be Ukrainos, bet neoficialiai tokios derybos vyko“, - sakė ekspertas.

Kalbant apie derybų turinį, abi šalys susitarė dėl kompromisinio sprendimo dėl vadinamojo garbingo burtų traukimo, kai Krymas lieka Rusijoje, o Rusijos Federacija kituose keturiuose okupuotuose regionuose rengia referendumus, kad išsiaiškintų žmonių nuomonę, kurioje šalyje jie nori gyventi.

 

Grahamas pasakojo apie derybų atmosferą, kad Rusijos atstovai sutiko su burtų traukimosi planu, tačiau paaiškino, kad tariama pagrindinė kliūtis šiam planui yra Putinas. Jis nenori jokių kompromisų ir ketina tęsti karą. Jam rūpi vilkinamo karo būsena, nes tik taip jis galės išsilaikyti valdžioje.

„Ir paskutinė Grahamo frazė: „Jie mums aiškiai leido suprasti, kad bus pasirengę nušalinti Putiną, jei jis priešinsis šiam taikos planui, - sakė Piontkovskis.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(29)
(-26)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: