[ŽT] Internetą sprogdina sensacinga žinia. Ukraina įsiveržė į Kairįjį krantą. Rusijos kariuomenė bėga (Foto)  ()

Ukrainos armija sugebėjo sukurti placdarmą pajėgoms ir įrangai perkelti iš dešiniojo Dniepro kranto.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-09 [ŽT] Internetą sprogdina sensacinga žinia. Ukraina įsiveržė į Kairįjį krantą. Rusijos kariuomenė bėga (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Informacija apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų patekimą į Kozači Laheri gyvenvietę ir toliau sklinda žaibišku greičiu: Ukrainos armija sugebėjo sukurti placdarmą pajėgoms ir įrangai perkelti iš dešiniojo Dniepro kranto, praneša dialog.ua.

Rusijos karo propagandistai patvirtina sėkmingą Ukrainos kariuomenės veržimąsi kairiajame Dniepro krante prie Kozači Laheri gyvenvietės. Z-žurnalistas Romanovas savo „Telegram“ kanale praneša, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų daliniai tikrai pateko į gyvenvietę, priversdami Rusijos kariuomenę bėgti.

 

Gautomis žiniomis, pozicijas čia laikė mobilizuotieji, kurie pakeitė anksčiau iš gyvenvietės ištrauktą oro desantininkų grupuotę.

Romanovas pridūrė, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos sukūrė patogią atramą, kuria perkelia pajėgas ir įrangą iš dešiniojo Dniepro kranto. Be to, Kozači Laheri yra pačioje geriausioje padėtyje, kad būtų galima nupjauti E58 greitkelį.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(101)
(0)
(101)

Komentarai ()

Susijusios žymos: