Pirmas nuo karo pradžios. „Playboy“ papuošė pasikėsinimą išgyvenusi ir akį praradusi ukrainietė (Foto)  ()

Pirmajame „Playboy“ numeryje, išleistame nuo Rusijos invazijos į Ukrainą pradžios, vaizduojama Ukrainos modelis ir trijų vaikų motina, kuri prarado akį ir išgyveno po įtariamo pasikėsinimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo tada, kai Rusija pradėjo invaziją, Išleistas pirmasis „Playboy“ leidimas, o jo viršelio žvaigždė yra išgyvenusi po įtariamo pasikėsinimo nužudyti.

Ukrainos modelis ir televizijos laidų vedėja Iryna Bilocerkovec ant viršelio pasirodo su metaliniu bikiniu ir su širdelės formos akių raiščiu. Ji buvo priversta iškęsti kelias rekonstrukcinės operacijos etapus po to, kai pernai vasario 26 d. buvo sužeista per ginkluotą išpuolį Kijeve.

Trijų vaikų motina su vaikais važiavo namo, kai į jos automobilį pataikė kelios kulkos. Dėl išpuolio kaltinamos prorusiškos pajėgos. Ji prarado akį, o visame kūne liko randai nuo šautinių žaizdų.

Bilocerkovec nežino, ar ji buvo numatytas taikinys kaip politiko, kuris yra Kijevo mero Vitalijaus Kličko padėjėjas, žmona.

Žurnale ji mini, kad Berlyno ligoninėje jai buvo operuota kairioji akis: „Trūksta akies, visur kyšo vamzdeliai, nuskusti po operacijos plaukai. Visur siūlės, randai, žaizdos; Buvau Frankenšteino pabaisa. Mano žandikaulis sutrupėjo kaip šakelė“.

 

„Ukrainos gydytojai sakė, kad aš tikriausiai mirsiu“, – tęsia ji.

 

„Nebeturiu gražaus veido, bet likęs mano kūnas yra gražus“, – sakė modelis, dabar dirbantis su Ukrainos kultūros pajėgomis – menininkų ir muzikantų asociacija, kuri rengia moralės kėlimo renginius kariams priešakinėse linijose.

 

Ji pasirodo ant „Playboy“ viršelio kaip dalis „Women Stay Strong“ leidimo, kuris yra „skirtas Ukrainos moterų, kurios buvo sužeistos per karą, bet neprarado gyvenimo motyvacijos.

Šis leidimas yra pirmas kartas, kai „Playboy“ išleido numerį per pastaruosius 18 mėnesių po to, kai koronaviruso pandemijos pradžioje nusprendė pereiti į internetinę versiją. Leidėjas teigia, kad pajamos iš žurnalo bus skirtos Ukrainos kariuomenės greitosios medicinos pagalbos įrangai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(1)
(21)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()