Soc. tinklai sprogsta nuo įsiūčio. „Nuogais sėdmenimis, su vėliava ant kaklo ir rusišku hitu lūpose.“ Kas vyksta (Video)  ()

Ukrainos dainininkė Svetlana Loboda vėl išprovokavo skandalą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos dainininkė Svetlana Loboda viename iš koncertų vėl išprovokavo skandalą. Žvaigždė, prieš plataus masto invaziją aktyviai gastroliavusi Rusijoje, išėjo į sceną apsigobusi Ukrainos vėliava ir dainavo hitus rusų kalba.

pasirodymo fragmentu Loboda pasidalijo savo „Instastories“. Filmuotoje medžiagoje matyti, kaip atliekant kūrinį „40 laipsnių“ itin iššaukiančia apranga, kažkas iš publikos dainininkei perdavė Ukrainos vėliavą. užsimetusi ją ant pečių, daininkė toliau dainavo rusiškas dainas.

Šį poelgį „sukritikavo“ net rusai. „Telegram“ kanalas „Samyje slivki“ pareiškė, kad vaizdo įraše aiškiai matomas Lobodos „parodomasis patriotizmas“.

„Nuogais sėdmenimis, su vėliava ant kaklo ir rusišku hitu lūpose“, - pažymėjo kanalas.

Tai dar ne viskas. To pačio pasirodymo metu ji apsivilko Ukrainos vėliavos stiliaus peleriną ir pasakė kalbą apie „žmonių išbandymą ir stiprybę“. Beje, apie tai Loboda taip pat kalbėjo rusiškai.

 

„Trūksta žodžių: Svetlana Loboda su apsiaustu iš kolekcijos „Aš patriotas“ nuo scenos Nicoje kalbėjo apie ukrainiečių „sunkius išbandymus“ rusų kalba, tuo tarpu publika reikalavo kalbėti „ukrainietiškai“. Jei esmės mergina nesuprato, tai ir vėliava jau nepadės“, – komentavo „Kulturnaja pračečnaja“ „Telegram“ kanalas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(26)
(-20)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: