[ŽT] „Sušikti išgamos, b***t!“ Kyla tikra „zrada“. Skelbiama apie didžiulį Rusijos pralaimėjimą  ()

Rusijos kariuomenė patyrė didžiulius nuostolius, bandydama apsaugoti Staromajorską ir Urožainę, tačiau to padaryti nepavyko.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-15 [ŽT] „Sušikti išgamos, b***t!“ Kyla tikra „zrada“. Skelbiama apie didžiulį Rusijos pralaimėjimą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skandalas dėl Urožainės gyvenvietės praradimo pietinėje fronto kryptimi Rusijoje įgauna pagreitį. Rusijos kariškis Jegoras Guzenko (šaukinys „Tryliktas“) yra pasipiktinęs rimtu smūgiu, tekusiu rusų grupuotei, kuri, sekdama Staromajorsku, buvo priversta bėgti ir iš Urožainės.

Savo „Telegram“ kanale jis kritikavo Rusijos ginkluotųjų pajėgų vadovybę, dėl kurios Rusijos armija patyrė didelių karių nuostolių, bandydama išlaikyti dviejų mažų gyvenviečių kontrolę. Be to, sprendimas atleisti 58-osios armijos vadą generolą Popovą buvo didelė klaida, nes Rusijos frontas subyrėjo iškart po jo pakeitimo.

Visą tą laiką Rusijos kariuomenės nesėkmes dangstė vadinamieji karo korespondentai, kurie rusams melavo apie visišką situacijos kontrolę.

 

„Ir kiek ten krito mūsų vaikinų, kad visą tą laiką išlaikytų šias dvi mažas gyvenvietes... Bet aš žinau, jūs pamiršite, jums gi nereiks žiūrėti  jų šeimos narių akis. Sušikti išgamos, b***t“, – sakė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(43)
(0)
(43)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: