[ŽT] Visi 4 per dieną. Baltarusiją aplankė „ypatingi svečiai“ (Foto)  ()

Iš Rusijos į Baltarusiją netikėtai atskrido keturi „Mi-35“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugpjūčio 17 dieną iš Rusijos į Baltarusiją netikėtai atskrido keturi „Mi-35“. Jie nusileido 18.30 Mačiuliškių aerodrome.

„Baltarusijos oro pajėgų „Mi-35“ atskrido į Baltarusiją. 18:30 Mačiuliškių aerodrome nusileido 4 Baltarusijos oro pajėgų sraigtasparniai „Mi-35“, atvykę į Baltarusiją iš Rusijos“, – skelbiama stebėjimo grupės „Belarusian Gayun“ žinutėje.

Sutartys dėl šių sraigtasparnių buvo pasirašytos dar 2020 m. Į Baltarusijos teritoriją jie turėjo atvykti iki 2023 metų balandžio mėnesio. Bet neatvyko. Baltarusijos pareigūnų pareiškimai tuo metu leido suprasti, kad sraigtasparnių klausimas nebuvo išspręstas. Atrodo, kad dabar reikalas pajudėjo į priekį.

 

 

„Mi-35“ yra Rusijos gamybos sraigtasparnis. Jis gali būti naudojamas tiek dieną, tiek naktį. Naudojamas „šarvuotoms mašinoms sunaikinti“. Tačiau visi žino, kaip Rusijos sraigtasparniai mėgsta sudužti ir degti. Tikimės, kad šių keturių „Mi-35“ lauks toks pat liūdnas likimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(12)
(0)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()