„Situacija kritinė.“ Trumpo konkurentas sprogdina internetą. Skelbia, kaip akimirksniu užbaigs karą (Video)  (7)

Kandidatas į JAV prezidentus Vivekas Ramaswamy įsitikinęs, kad karinis Rusijos Federacijos ir Kinijos aljansas yra didžiausia karinė grėsmė JAV. Todėl Vašingtonas turėtų siekti ne Putino nušalinimo, o Amerikos naudos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugpjūčio 18 dieną Indijos kilmės kandidatas į JAV prezidentus ir įstatymų leidėjas Vivekas Ramaswamy pasisakė už Rusijos ir Ukrainos konflikto pabaigą, pagal kurią Maskvai atitektų dalis Donbaso, o Kijevas neprisijungtų prie NATO. Politikas taip pat mano, kad Rusija turėtų pasitraukti iš karinio aljanso su Kinija. Tai pranešė didžiausia Indijos televizijos kompanija NDTV.

Atsakydamas į CNN žurnalisto klausimą, kandidatas pažymėjo, kad dabartinė JAV užsienio politikos strategija Ukrainos atžvilgiu „stumia Rusiją į Kinijos glėbį“. Todėl tolesnis Maskvos ir Pekino suartėjimas negali būti leistinas, nes jų karinis aljansas yra didžiausia karinė grėsmė JAV.

Politikas įsitikinęs, kad abi valstybės turi rimtą karinį potencialą, kuris bendrai pranoksta JAV potencialą. Turint tai omenyje, Vašingtono dėmesys turėtų būti sutelktas ne į Putiną, o į Amerikos laimėjimą.

 

„Aš baigsiu karą Ukrainoje tokiomis sąlygomis, dėl kurių Putinas turės pasitraukti iš karinio aljanso su Kinija. Tikslas nėra, kad Rusija „pralaimėtų“. Tikslas turėtų būti, kad JAV laimėtų“, - sakė parlamentaras.

Ramaswamy pridūrė, kad būdamas Baltųjų rūmų vadovas įšaldys konfliktą Ukrainoje ir dalį Donbaso paliks Rusijai. Be to, politikas įsipareigotų užtikrinti, kad Ukraina niekada netaptų Šiaurės Atlanto aljanso nare.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(94)
(-91)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (7)