[ŽT] „Ar galime karinėmis priemonėmis nugalėti Ukrainą?“ Rusų vadas skelbia sensaciją  ()

„Ar galime karinėmis priemonėmis nugalėti Ukrainą? Ne dabar ir ne artimiausiu metu.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Batalionui „Vostok“ vadovaujantis rusų okupantas Aleksandras Chodakovskis teigė, kad karinėmis priemonėmis Ukrainos nugalėti neįmanoma, todėl karas turi būti įšaldytas.

Ar galime karinėmis priemonėmis nugalėti Ukrainą? Ne dabar ir ne artimiausiu metu. Kai aš mąstau apie mūsų pergalę šiame kare, aš turiu omenyje, kad mes nesiveršime į priekį, kaip jie, viską aplink paversdami bachmutais. Ir lengvų miestų užėmimų nebus... Mes pateksime į fazę, kuri yra nepalankiausia Ukrainai jos „nepriklausomoje“ valstybėje: nei taikos, nei karo fazę“, – rašė Chodakovskis.

Teroristas išreiškė įsitikinimą, kad Rusijos nepalauš išorinis spaudimas.

 

„Jei  Rusijos vidaus situacija liks stabili, tai su visomis mūsų ligomis, mūsų išgyvenimo rodiklis yra labai didelis. Kita vertus, Ukraina tau visiškai antra „fizika“. Tiek ekonomiškai, tiek politiškai tai yra konstrukciją, kuri pati negali išgyventi“, – pridūrė buvęs vadinamosios „DLR“ karo vadas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(35)
(-33)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: