„Ruošiamasi pašalinti Zelenskį.“ Propagandistas šokiravo Skabejevą (Video)  ()

Rusijos propagandistai nebežino, kuo užpildyti savo eterį, todėl sugalvojo dar vieną nesąmonę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Propagandistas šokiravo Olgą Skabejevą. Jos laidoje vienas iš „svečių“ prasitarė, kad neva „ruošiamasi pašalinti Zelenskį“.

Tai propagandos „ekspertas“ pareiškė, kai studijoje buvo kalbama apie Ukrainos gynybos ministro Oleksijaus Reznikovo atsistatydinimą, praneša „24 kanalas“.

Skabejevos „svečias“ ėmė fantazuoti, kad neva Reznikovo atsistatydinimas rodo, jog „Vakarai siekia pakeisti Ukrainos karinę politiką“.

„Ką reiškia Umarovo atėjimas (naujasis Ukrainos gynybos ministras Rustemas Umerovas – Red). Galima daryti hipotetinę prielaidą, kadangi jis yra Krymo totorius, jis aktyviau įgyvendins jėgų sutelkimo puolimui prieš Krymą koncepciją“, – sakė propagandistas.

Verta pažymėti, kad Rusijos propagandistai turėjo bent jau pasiruošti ir sužinoti Ukrainos politikų pavardes.

Vėliau Rusijos „ekspertas“ ėmė fantazuoti apie tariamą Ukrainos prezidento „pašalinimą“.

„Antras svarbus faktorius – atrodo, visgi ruošiamasi Zelenskio „pašalinimui“. Jie pradeda „išmušti“ atramas iš po jo. Trečias faktorius – Reznikovas, žinoma, turėjo pasiruošti tam, kad reikia „bėgti iš skęstančio laivo“. Juk laivas Zelenskio administracijos akivaizdoje taip pat ruošiasi „grimzti į dugną“, – fantazavo propagandistas.

 

Staiga prakalbo Skabejeva. Kremliaus ruporė suraukė antakius ir piktai pareiškė, kad artimiausiu metu niekas neplanuoja „pašalinti“ Ukrainos prezidento.

„Žinoma, galime tikėtis, kad Vakarai nusprendė Zelenskį „pašalinti“. Tačiau vargu ar taip bus. Zelenskis artimiausiu metu vyks į JAV“, – sakė Rusijos propagandistė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(24)
(-22)

Komentarai ()