[ŽT] „Pamiršai istoriją?!!“ Macroną sumaišė su žemėmis (Video)  ()

Kremliaus propagandistas įžeidė Prancūzijos prezidentą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Agresyvi Kremliaus retorika pasiekė naują lygį. Propagandistas Vladimiras Solovjovas per savo pokalbių laidą per valstybinę televiziją užsipuolė dabartinį Prancūzijos prezidentą Emmanuelį Macroną.

Filmuotą medžiagą galima rasti kanale „Telegram“ kanale „Ukraine 365“.

Solovjovą supykdė Macrono žodžiai, kad Rusijos Federacija su savo nacionaline vėliava negali dalyvauti Paryžiaus olimpinėse žaidynėse, nes Rusijos kariuomenė Ukrainoje vykdo karo nusikaltimus, įskaitant vaikų vagimą ir žudymą. Reaguodamas į šiuos žodžius, propagandistas Prancūzijos lyderį pavadino „niekingu ir mažu šliužu“.

Be to, jis užsiminė, kad Prancūzija gali tapti kita Rusijos agresijos auka.

 

„Tai sakai tu, kalbėdamas apie Rusijos vėliavą Paryžiuje? Tu pamatysi Paryžiuje Rusijos vėliavą! Ir tau patiks. Ir vėl tau teks išsiaiškinti, ką reiškia žodis „greitai“. „Greitai, tau pasakys!“ - ir tu bėgsi kaip demonas, kad atneštum bagetę rusų kazokui. Ar pamiršai Prancūzijos istoriją, šliuže tu?“ - savo programos eteryje šaukė Solovjovas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(42)
(-39)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: