„Kadyrovą bandė nunuodyti asmeninis gydytojas...“ Rusijos portalai ūžia. Skelbiamas košmaras (Foto)  ()

2022 metų spalį profesorius neteko vicepremjero pareigų ir nuo tada jo niekas nematė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Ukrainos vidaus reikalų ministro pirmasis pavaduotojas Antonas Heraščenka savo soc. tinklo „X“ paskyroje skelbia, kad paslaptingai dingo asmeninis Kadyrovo gydytojas.

Kadyrovas galėjo žiauriai susidoroti su Čečėnijos sveikatos apsaugos ministru Suleimanovu, įtardamas jį dėl savo apnuodijimo. Apie tai rašo „Telegram“ kanalas „VČK-OGPU“, remdamasis savo šaltiniais.

Kalbame apie Elkhaną Suleimanovą, kuris įvykių metu ėjo Čečėnijos ministro pirmininko pavaduotojo pareigas ir ryškiai išsiskyrė Kadyrovo aplinkos fone.

Jis buvo profesionalus chirurgijos ir onkologijos specialistas. Nuo 2014 m. profesorius Suleimanovas dirbo vienu asmeninių Kadyrovo gydytojų. Ir tuo pačiu metu jis sukūrė savo pagrindinį projektą - „Respublikinis onkologijos dispanseris“.

Kai pernai staiga ir netikėtai pradėjo prastėti R. Kadyrovo sveikata, jo artima aplinka ir pats Čečėnijos vadovas ėmė įtarti, kad jis tapo apsinuodijimo auka. Dėl kokios priežasties Čečėnijos savininkas įtarė Suleimanovą neaišku. Galbūt, taip yra dėl injekcijų, kurias jis asmeniškai skyrė Kadyrovui.

2022 metų spalį profesorius neteko vicepremjero pareigų ir nuo tada jo niekas nematė: Suleimanovas neprižiūri savo socialinių tinklų, nesirodo viešojoje erdvėje, o Čečėnijos „Respublikinio onkologinio dispanserio“ svetainėje parduodamas kokainas.

 

„VČK-OGPU“ pašnekovai teigia, kad jo jau nebėra: esą mirė skausminga mirtimi – palaidotas gyvas.

„Jei Kadyrovas tikrai įtarė Suleimanovą jį apnuodijus, vargu ar pamatysime jį gyvą. Jeigu mes kalbame apie ką nors kita, tai jis gali būti nelaisvėje ir gal kada bus parodytas“, – pažymi šaltiniai.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(32)
(9)
(23)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: