[ŽT] „500 m nuo mūsų.“ Kadyrovas skelbia, ką daro „Achmat“  ()

Kadyrovas Kurdiumivką pavadino strategiškai svarbia gyvenviete.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kurdiumivka, kartu su Kliščijivka, yra strategiškai svarbi Bachmuto kryptimi. Savo „Telegram“ kanale pareiškė Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas. Jis pažymėjo, kad gyvenvietė tai „Achmat“ specialiųjų pajėgų atsakomybės sritis, iš čia atsiveria kelias į Artiomovską (Bachmutą).

„Kartu su Kliščijivka, Kurdiumivka turi labai svarbią strateginę reikšmę Bachmuto kryptimi. Jei priešas užvaldys šią gyvenvietę, tai atvers kelią į patį Artiomovską (Bachmutą). Bet visa tai yra priešo svajonės. Kurdiumivka yra įtraukta į specialiųjų „Achmato“ pajėgų atsakomybės sritį, o tai reiškia, kad priešas turės pagrįsti visas savo pretenzijas mūšio lauke“, – sakė R. Kadyrovas.

Anot jo, specialiųjų pajėgų „Achmat“ karių pozicijos driekiasi per du kilometrus, o priešas yra už 500 metrų. Todėl Ukrainos ginkluotosios pajėgos neturi galimybės vykdyti organizuotą puolimą, pabrėžė R. Kadyrovas.

 

Jis pažymėjo, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos, pasitelkdamos vakarietišką techniką, nesėkmingai bando veržtis gilyn į apgyvendintą zoną.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(41)
(-35)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: