[ŽT] „Karas gali tęstis iki 2032 m.“ Vokietija skelbia beprotišką žinią  ()

Vokietijos valdžia ir kariuomenė ruošiasi ilgam karui ir yra pasirengusi teikti ilgalaikę paramą Ukrainai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karas Ukrainoje gali tęstis iki 2032 m. Tik 1991-ųjų sienų atkūrimas, atkovojant visas Rusijos Federacijos aneksuotas teritorijas, bus laikomas Ukrainos valstybės pergale.

Atitinkamą pareiškimą išsakė Bundesvero generolas majoras Christianas Freudingas, vadovaujantis Ukrainos situacijos centrui Vokietijos gynybos departamente, sakydamas kalbą Viktoro Pinčuko fondo diskusijoje, praneša „Express“. Anot generolo, Vokietijos vadovybė yra pasirengusi remti Ukrainą ilgalaikėje perspektyvoje. Šalies parlamentas jau parengė planą remti Kyjivą iki 2032 metų.

„Esame pasirengę padaryti laiką savo sąjungininku, o ne V. Putino sąjungininku“, – pabrėžė Ch. Freudingas. Jis taip pat pridūrė, kad parama Ukrainos valstybei ateityje turėtų veikti dar geriau.

 

Norėdami tai padaryti, sąjungininkai turi geriau koordinuoti savo pastangas ir paspartinti pagalbos teikimą, kol Ukraina laimės. Generolas priminė Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio žodžius, kuris ne kartą yra pareiškęs, kad Ukrainos pergalė bus visų Rusijos užgrobtų teritorijų, įskaitant Krymą, Donecką ir Luganską, sugrąžinimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(39)
(10)
(29)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()