„Ar išvis suvokiate, koks su**ktas š**as mūsų laukia?!“. Rusija staugia apie fronto žlugimą  ()

Rusams vis sunkiau išlaikyti Bachmutą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-16 „Ar išvis suvokiate, koks su**ktas š**as mūsų laukia?!“. Rusija staugia apie fronto žlugimą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kai Rusijos Federacijos vadovas Vladimiras Putinas kalba apie „nepavykusį“ Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimą, Rusijos propagandistų gretose verda panika. Rusijos kariškis ir populiarus Z tinklaraštininkas Guzenko jau atvirai kalba apie fronto griūties perspektyvą.

Kai pasigirdo naujienos apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų veržimąsi prie Bachmuto ir Andrijivkos išlaisvinimą, rugsėjo 14 d. okupantas padarė nervingą pareiškimą per „Telegram“ kanalą, skelbia Dialog.UA.

Guzenko įsitikinęs, kad Rusijos armija neišlaikys Bachmuto. „Jevgenijaus Viktorovičiaus („Wagner“ grupuotės  vadovo Prigožino) nebėra, amunicijos nėra, „Wagner“ taip pat nebėra, mūsų artilerija tyli, perspektyva atrodo bloga“, – sakė okupantas.

Jis užsiminė, kad žlugus gynybai, Rusijos viduje prasidėtų neramumai, žudys tuos, kurie melavo apie situaciją fronte.

Mūsų kareiviai miršta, o visi šalyje rengia šventes... „Ar išvis suvokiate, koks su**ktas š**as mūsų laukia? Sąžiningai, net aš jaučiuosi nesmagiai. Mažai kas sako tiesą, ji jiems nepatinka, juos pykina nuo tiesos, bet jei neišmoksime jos pasakyti, tai tie, kurie tikino, kad viskas kontroliuojama, bus pirmi pakabinti ant stulpų. Ir čia pagrindinis klausimas: kas juos pakabins“, – rašė Guzenko.

 

Priminsime, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos oficialiai išlaisvino Andrijivkos kaimą pietiniame Bachmuto pakraštyje. Okupantai taip pat praranda Kliščijivkos kontrolę šioje fronto dalyje. Rusams vis sunkiau išlaikyti Bachmutą.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(37)
(0)
(37)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: