Vyksta kažkas keisto. Kodėl Ukraina nepuola Rusijos geležinkelio ir traukinių (Video)  ()

Olegas Ždanovas atsakė į klausimą, kodėl Ukrainos ginkluotosios pajėgos nepuola traukinių, gabenančių ginklus ir amuniciją iš Rusijos Federacijos į Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Olegas Ždanovas atsakė į klausimą, kodėl Ukrainos ginkluotosios pajėgos nepuola traukinių, gabenančių ginklus ir amuniciją iš Rusijos Federacijos į Ukrainą. Ekspertas mano, kad būtų gerai pradėti bombarduoti priešo karinius traukinius, tačiau tam yra tam tikrų priežasčių, galbūt politiniai susitarimai, dėl kurių Ukraina nesmogia į geležinkelius ir traukinius.

Karo ekspertas pasidalijo mintimis apie tai, kad Ukraina nebando smogti geležinkeliui, kad sustabdytų Rusijos karinį tiekimą: „Taip, deja, kyla klausimas kodėl. Matyt, yra partizaninio karo vykdymo okupuotose teritorijose ypatumų. Nepamirškime, priešas taip pat vykdo kontrsabotažinę veiklą okupuotose teritorijose. Kai priimamas sprendimas tai mes naikiname ten, kur juos pasiekiame iškrovimo vietose, o partizanai veikia tikslinėse vietose, kur gali veikti“.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos karininkas pats nesupranta, kodėl Ukraina nekariauja su Rusijos Federacija geležinkelyje, taip pat užsiminė, kas už viso šito gali slėptis: „Būtų gerai, jei mes tikrai vykdytume karą ant bėgių ir rusų traukiniai virstų nuo jų kartu su technika, ginkluote ir personalu. Matyt, yra aplinkybės arba yra sprendimas, gal net politinis, kad pačių geležinkelio bėgių neliesti, o tik įrangą ir ginkluotę, kartu su personalu iškrovimo vietose ir maršrutuose nuo geležinkelio kelių iki fronto linijos.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(40)
(-29)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: