Prasideda naujas karas. Skubiai informuota Rusija ir Turkija. Kas žinoma (Video)  (1)

Azerbaidžano gynybos ministerija apkaltino Armėniją neteisėtais veiksmais Karabache. Todėl konstitucinei santvarkai atkurti buvo pradėta antiteroristinė operacija.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-19 Prasideda naujas karas. Skubiai informuota Rusija ir Turkija. Kas žinoma (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po daugybės susirėmimų ir apšaudymų Azerbaidžano gynybos ministerija oficialiai paskelbė antiteroristinės operacijos Kalnų Karabache pradžią.

Pareiškime teigiama, kad armėnų sistemingas Azerbaidžano armijos pozicijų apšaudymas įvairaus kalibro ginklais, minavimas ir gynybinių linijų skaičiaus didinimas Karabache padidino įtampą. Armėnija stiprina savo pozicijas, pakėlė dalinius į aukštą kovinę parengtį, taip pat sukūrė papildomus mobilizacijos dalinius. Be to, Azerbaidžane fiksuojamas sabotažo ir žvalgybos grupių padidėjimas.

Rugsėjo 19-osios rytą Karabache buvo susprogdinti du sprogstamieji užtaisai, dėl kurių žuvo keturi Vidaus reikalų ministerijos darbuotojai ir du Azerbaidžano civiliai. Todėl Baku oficialiai pradėjo antiteroristines priemones.

 

Apie Azerbaidžano veiksmus informuota Rusija ir Turkijos-Rusijos stebėjimo centro vadovybė. Taip pat atakuojamos Armėnijos kariuomenės pozicijos, kariniai objektai ir karinė technika.

Kol kas oficialioje Armėnijos gynybos ministerijos svetainėje nebuvo jokios oficialios reakcijos į Baku operaciją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(9)
(2)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)