„Vienintelis kelias į taiką“. Azerbaidžanas Armėnijai skelbia ultimatumą  ()

Azerbaidžanas teigia, kad Armėnija turėtų išvesti savo karius iš Kalnų Karabacho, nes tai yra „vienintelis kelias į taiką“ regione.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-19 „Vienintelis kelias į taiką“. Azerbaidžanas Armėnijai skelbia ultimatumą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai buvo pareikšta Azerbaidžano užsienio reikalų ministerijos pareiškime.

Azerbaidžano užsienio reikalų ministerija tvirtina, kad „vietinės antiteroristinės priemonės“ Kalnų Karabache yra reakcija į Armėnijos pajėgų „daugelio masto karinių provokacijų ir teroro aktų seriją“.

„Priemonių tikslas – nelegalios karinės formacijos ir karinė infrastruktūra. Azerbaidžano pusė jokiu būdu nesitaikė į civilius. Ypač būtina, kad Armėnijos civiliai gyventojai laikytųsi atokiau nuo karinių objektų", – teigiama pranešime.

Užsienio reikalų ministerija skelbia, kad Armėnijos ginkluotųjų pajėgų buvimas Karabache „kelia rimtą grėsmę regiono taikai ir stabilumui“.

 

„Vienintelis būdas pasiekti taiką ir stabilumą regione – besąlygiškai ir visiškai išvesti Armėnijos ginkluotąsias pajėgas iš Azerbaidžano Karabacho regiono“, – sakoma pareiškime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(6)
(8)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()