„Kadyrovas sudegino 20 metų trukusią Putino propagandą“ (Video)  ()

V. Putino režimas to nesitikėjo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Politikos ekspertas, žurnalistas, tinklaraštininkas ir kino režisierius Aleksandras Nevzorovas pakomentavo situaciją dėl Čečėnijos vadovo R. Kadyrovo sūnaus sumušto Nikitos Žuravelo. Savo nuomonę ekspertas parašė gana didelės apimties įraše, paskelbtame jo „Telegram“ kanale.

Aleksandro Nevzorovo nuomone, vaizdo klipas, kuriame užfiksuotas beginklis žmogus, mušamas atliekant tyrimą, sudegino 20 metų trukusią V. Putino propagandą apie „gerą“ ir „ortodoksinę“ Rusiją, kurioje visi lygūs ir gerbiamos žmogaus teisės. Kadyrovo sūnaus mojavimas kumščiais, pritariant pačiam Kadyrovui, yra iškalbingas signalas, kad Rusijos Federacijos valdantieji gali lengvai sumušti bet kurį nepageidaujamą pilietį be teismo ir didžiuotis visa šia neteisybe.

Vaizdo įrašas su čečėno sūneliu daug ką parodė apie tai, kas yra kas Rusijos Federacijoje, ir kokia artimiausia ateitis laukia „prispaustos“ šalies.

„Už tokį vaizdo įrašą buvo galima pakloti nesuskaičiuojamą daugybę milijardų. Tačiau kvailas Adamas viską padarė nemokamai.

Tokio vaizdo įrašo labai reikėjo, kad vaizdas būtų išbaigtas. 

Taškai buvo sudėlioti. 

Paskutinės iliuzijos išnyko. Kadyrovo sūnus „koja“ sudaužė visus retų Putino šalininkų civilizuotame pasaulyje argumentus.

 

Režimas nuplėšė paskutinę kaukę ir atskleidė savo tikrąjį veidą“, - rašė Nevzorovas.

Ekspertas pridūrė, kad suimtojo sumušimo vaizdo įrašas įstrigo milijonams rusų į smegenis ir privertė atsikratyti iliuzijų, kad jų valdantysis režimas kaip nors gerbia ir laikosi žmogaus teisių.

Pasak Nevzorovo, būtų gerai, jei šį vaizdo įrašą pažiūrėtų tie Rusijos kariškiai, kurie kvailai išvyko kariauti į frontą. Dabar jau aišku, už ką konkrečiai jie kovoja: už Putino ir jo „vertikalės“ hitlerizmą.

„Mobikai pagaliau supras, kad jie kovoja visai ne „už tėvynę“, o už galimybę būti mušamiems ir smaugiamiems pagal bet kurio pamišusio caro užgaidą, nes Žuravelo vaidmenyje gali būti bet kuris Rusijos Federacijos pilietis“, - pabrėžė Nevzorovas.

 

Ekspertas pažymėjo, kad vaizdo įrašas su R. Kadyrovu jaunesniuoju yra aiški iliustracija to, kas artimiausiu metu Rusijoje laukia inteligentijos, ir kas laukia likusių adekvačių žmonių už bet kokį nesutikimą.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(60)
(3)
(57)

Komentarai ()