„Tai bus katastrofa.“ Ukraina skubiai prašo pagalbos. Ką į karą atsiųs Rusija  ()

Legiono „Laisvė“ kovotojas Konstantinas Denisovas kalbėjo apie Rusijos armijos techninės paramos kokybę Zaporižioje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina skubiai prašo pagalbos. Situacija rimta. Skelbia, ką į karą atsiųs Rusija.

Žurnalistas paklausė Konstantino Denisovo, ar tiesa, kad Rusijos sraigtasparniams darosi vis sunkiau vykdyti kovines užduotis Zaporižios kryptimi. Nacionalinės gvardijos karys šio fakto ne tik nepatvirtino, bet ir pranešė, kad okupantai aprūpinami modernia ginkluote.

Konstantino Denisovo interviu Espreso.TV galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karys atskleidė tiesą apie situaciją Zaporižios fronto kryptimi:

„Žinoma, čia ir jūrų pėstininkai, ir Zaporižios nacionalinė gvardija numuša rusų sraigtasparnius. Tačiau okupantai tapo išmintingesni, subrendę ir dirba labai atsargiai. Kalbant apie lėktuvus, jie paprastai bando bombarduoti likus 60 km iki susidūrimo linijos, nes mūsų oro gynyba taip pat įgijo patirties ir dirba su jais.“

Kartu patyręs kariškis pabrėžė, kad situaciją apsunkina šiuolaikiniai priešo ginklai, kurie rusams reguliariai pristatomi Zaporižios fronte:

 

„Yra patvirtinta informacija, kad Rusijos gynybos pramonė didins specialiai sraigtasparniams skirtų raketų gamybą, kurias tvirtins prie sraigtasparnių, o paskui jos vysis mūsų techniką, tai čia reikia kažką galvoti ir dirbti.

Mums labai reikia Vakarų aviacijos pagalbos, nes jeigu jie atgabens tas raketas sraigtasparniams, tai mums bus katastrofa“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(4)
(36)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()