Jokios taikos. Maskva skelbia beprotišką grasinimą  ()

Išsakyta naują grasinimų serija Ukrainai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos saugumo tarybos pirmininko pavaduotojas ir aršiausias „karo partijos“ atstovas Kremliuje Dmitrijus Medvedevas paskelbė naują pranešimą su grasinimais Ukrainai. Taip jis nusprendė paminėti bandymo aneksuoti Ukrainos žemes metines.

Šį įrašą D. Medvedevas paskelbė savo „Telegram“ kanale, prieš tai išjungęs galimybę skaitytojams komentuoti jo žodžius, pranešė „Dialog.UA“.

Pažymėtina, kad prieš metus Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas pasirašė dekretą dėl dalies Ukrainos teritorijų „prijungimo“ prie Rusijos. Kai kurias žemes jis „aneksavo“ virtualiai, pavyzdžiui, Zaporižios miestą, kurio Rusijos armija, įsiverždama į Ukrainą, net negalėjo pasiekti.

Savo žinutėje D. Medvedevas agresiją teisino „referendumu“ ir „istoriniu teisingumu“. Jis taip pat negalėjo susilaikyti nuo grasinimų. Taigi V. Putino režimo atstovas pareiškė, kad karas tęsis iki „Kyjivo režimo sunaikinimo“, taip pat pagrasino užimti naujas Ukrainos teritorijas.

 

„Pergalė bus mūsų. Ir bus daugiau naujų regionų Rusijos sudėtyje“, - rašė D. Medvedevas.

Iš tikrųjų karas prieš Ukrainą vyko ne pagal planą. Dabar Rusijos armija visiškai prarado iniciatyvą mūšio lauke ir yra priversta trauktis, apleisdama užimtas teritorijas. Rusijos ginkluotosios pajėgos pabėgo, ypač iš Chersono, kurį Putinas „popieriuje“ „prijungė“ prie Rusijos Federacijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(28)
(-24)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: