„Jie griebiasi už galvų.“ Netikėta žinia. Rusijos armija nebepalaiko karo  ()

Rusijos armijoje parama karui prieš Ukrainą toli gražu nėra tokia didelė, kaip mano Kremlius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos saugumo pajėgų gretose tarp kariaujančiųjų parama „specialiosioms operacijoms“ yra mažiausia. Rusijos armija didžiąja dalimi agresiją traktuoja arba santūriai, arba griežtai priešinasi jai.

Taip atvirai, remdamasis „asmenine patirtimi“, pareiškė į Rusiją pabėgęs Odesos kolaborantas Igoris Dimitrijevas, praneša „Dialog.UA“.

„Rusijos saugumo pajėgos visiškai nepalaiko ir nuo pat pradžių nepalaikė šių radikalių „pergalių bet kokia kaina“, „viso pasaulio į dulkes“ ir pan. Tiesą sakant, tie, ant kurių laikėsi karo veiksmai, į „specialiąją karinę operaciją“ žiūri, švelniai tariant, santūriai arba net suglumę griebiasi už galvų. Prisimenate Prigožino interviu. Kiti tiesiog nėra tokie šnekūs kaip jis... Kodėl? Nes kai iš tikrųjų matai, žinai, kas vyksta, įsivaizduoji perspektyvas, negali būti toks entuziastingas“, - sakė Dimitrijevas.

Jis patikina, kad karą Rusijoje iš įtakingų asmenų remia tik tie, kurie iš to uždirba pinigus: Rusijos verslą kontroliuojantys teisėsaugininkai, propagandistai, viešieji politikai, taip pat Z karo korespondentai. „Specialioji karinė operacija“ yra jų „duona“.

 

Dimitrijevas taip pat papasakojo apie sąmokslo teoriją, kuri sklando Rusijos viršūnėse, nepritariančiose karui. Kai kurie mano, kad tikrasis „specialiosios karinės operacijos“ tikslas yra „demilitarizacija“, tačiau ne Ukrainos, o pačios Rusijos, kad būtų pakeista šalies valdžia ir net valstybinė santvarka.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(92)
(0)
(92)

Komentarai ()