Baltarusija pradėjo kariuomenės parengties patikrą. Kas vyksta  ()

Kariai visai netrukus surengs žygius „į paskirtas vietas“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-04 Baltarusija pradėjo kariuomenės parengties patikrą. Kas vyksta  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kariai visai netrukus surengs žygius „į paskirtas vietas“, kur vyks koviniai mokymai.

Baltarusija netikėtai paskelbė apie ginkluotųjų pajėgų kovinio pasirengimo išbandymo etapą. Apie tai pranešė Baltarusijos Respublikos gynybos ministerija.

Pažymima, kad patikrinimas yra „visapusis“ ir nustatys Baltarusijos karinių dalinių ir padalinių pasirengimą „atlikti užduotis pagal paskirtį“.

Kol kas žinoma, kad Baltarusijos Respublikos kariai kuo greičiau surengs žygius „į nurodytas zonas“, o po to bus įgyvendinami kovinio rengimo dalykų standartai. Be to, Baltarusijos karinė ir specialioji technika bus išbandyta kontroliniais bėgimais, įskaitant nelygų reljefą.

Patikrinimo metu numatomas karinės technikos ir personalo judėjimas viešaisiais keliais Minsko ir Vitebsko srityse. Taip pat patikrinimo metu tikimasi, kad Baltarusijos Respublikos aviacija bus įtraukta, siekiant paremti Sausumos pajėgų veiksmus.

 

Priminsime, kad „Telegram“ kanalas „Belarusski Gajun“ perspėjo, kad raketų atakų Ukrainai grėsmė iš Baltarusijos tęsis dar mažiausiai tris mėnesius – iki 2023 metų gruodžio 31 dienos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(16)
(-15)

Komentarai ()