JAV slepia ištisą „požeminį miestą“. Skelbiama netikėta žinia (Video)  ()

Demokratų partijos kandidatas į prezidentus įsitikinęs, kad egzistuoja branduolinis bunkeris su milžinišku miestu ir „McDonald's“ restoranu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Garsaus buvusio Amerikos pareigūno Roberto Kennedy sūnus pasakojo, kaip jo šeima vos nebuvo išvežta į slaptą objektą.

JAV kandidatas į prezidentus Robertas F. Kennedy jaunesnysis teigia, kad branduoliniame bunkeryje yra milžiniškas „miestas“, o jame yra „McDonald's“.

Apie tai rašo „The Daily Star“.

Politikas yra buvusio JAV pareigūno Roberto F. Kennedy sūnus. Per 13 dienų trukusią Kubos raketų krizę 1962 m. jo tėvas ėjo generalinio prokuroro pareigas, o tai reiškė, kad šeima bus apsaugota, jei raketos būtų paleistos į Jungtines Valstijas. Kai įtampa pasiekė aukščiausią tašką, šeima buvo ruošiama gabenti į slaptą požeminį bunkerį.

Pokalbio su Lexu Friedmanu metu demokratų kandidatas atskleidė ką jis žino apie bunkerį, o to niekada nepatvirtino ir nepaneigė vyriausybės pareigūnai. Tiksli jo vieta taip pat nežinoma, nors buvo gauta miglota idėja, kur jis yra.

Robertas F. Kennedy jaunesnysis tvirtina, kad branduoliniame bunkeryje yra milžiniškas „miestas“.

„Mano tėvas nakvodavo Baltuosiuose rūmuose ir negrįždavo namo – jie bandė suprasti, kas vyksta. JAV maršalai atvyko į mūsų namus mūsų pasiimti. Jie ketino mus nuvežti į White Sulphur Springs, Virdžinijos pietuose, Blue Ridge kalnuose, kur iš esmės buvo požeminis miestas. Bunkeris, kuriame, matyt, buvo „McDonald's“. Tai buvo visas miestas JAV vyriausybei ir narių šeimoms“, - sakė Robertas Kennedy.

 

Oficialiai „Raven Rock Mountain“ kompleksas yra vienintelis dalykas, egzistuojantis rajone, apie kurį kalbėjo kandidatas į prezidentus.

Kompleksas, dar vadinamas „Site R“, yra požeminis JAV kariuomenės branduolinis bunkeris, kuriame yra JAV armijos, karinio jūrų laivyno, oro pajėgų ir jūrų pėstininkų reagavimo į nelaimes centrai. Jis buvo pastatytas šeštajame dešimtmetyje ir niekada nebuvo prieinamas plačiajai visuomenei, todėl niekas nežino, kas ten yra.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(4)
(11)

Komentarai ()