„Situacija keičiasi į blogąją pusę“. Kokia mėsmalė vyksta Avdijivkoje (Video)  ()

Pasak karinės administracijos vadovo Vitalijaus Barabašo, priešas padidino apšaudymų skaičių. Yra informacijos, kad priešas persigrupuoja ir bus antroji eskalavimo banga.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos ginkluotosios pajėgos po kelių dienų „užliūliavimo“ suintensyvino Donecko srities Avdijivkos apšaudymą. Šiuo metu mieste yra likęs 1601 gyventojas. Spalio 18 d. TV kanalo FREEDOM eteryje tai paskelbė Avdijivkos miesto karinės administracijos vadovas Vitalijus Barabašas.

Anot jo, pastarosiomis dienomis apšaudymo ir priešlėktuvinių smūgių buvo mažiau. Avdjiivkoje buvo daug ramiau.

„Ko, žinoma, nepasakysi fronto linijoje. Ten nebuvo mažiau apšaudymo, ten nebuvo ramiau. Mūšiai, apšaudymai nesiliovė. Visą parą. Situacija ten buvo gana įtempta, nelabai pasikeitė“,  – sakė Barabašas.

Vitalijus Barabašas pažymėjo, kad padėtis Avdijivkoje pradeda keistis į blogąją pusę. Yra informacijos, kad priešas persigrupuoja ir bus antroji eskalavimo banga.

 

Jis tai aiškina tuo, kad Avdijivkoje Rusijos kariuomenė negalėjo pasiekti savo tikslų, nors vykdė aktyvias kovines operacijas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(5)
(10)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: