Putinas atvyko į Permę. Užvirinti garažai, atšaukti koncertai, atjungtas internetas. „Viskas vyksta pagal planą“ (Video)  ()

Rusijos valdovas Putinas lankėsi Permėje, forume „Rusija – sporto galia“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos valdovas Putinas lankėsi Permėje, forume „Rusija – sporto galia“. Ten jis paskelbė, kad Rusija surengs savo olimpines žaidynes ir pavadino jas „pasaulinėmis draugystės žaidynėmis“. „24 kanalas“ surinko faktus apie tai, kaip paprasti žmonės kentėjo nuo diktatoriaus vizito.

Kas žinoma apie vizitą

Putinas į Permę atvyko spalio 19-osios naktį. Dėl vizito buvo užblokuotas oro uostas ir visi įėjimai į jį, o keleivinio lėktuvo iš Maskvos nusileidimas atidėtas 30 minučių.

Dvi dienas anksčiau vietos valdžia, bandydama sulaukti palankumo, pradėjo keisti asfaltą ir centrinius pastatus dažyti Rusijos vėliavos spalvomis. Išdažytas ir Vidaus reikalų ministerijos pastatas.

Tą pačią dieną, kai atvyko Kremliaus vadovas, „saugumo sumetimais“ buvo išjungti Saugaus eismo centro šviesoforai ir internetinės kameros. Nutrūko mobilusis ryšys ir internetas.

Prezidento kortežą sudarė 24 automobiliai. Miestas sustojo dviem valandoms.

Centre buvo daug patrulių ir net MANPADS.

 

Komentaruose rašoma, kad Maskvoje dažniausiai pypsena Putinui, todėl jis po sostinę pradėjo judėti malūnsparniu.

Kai kas juokauja, kad R. Kadyrovo kortežoje yra dar daugiau automobilių, o apskritai Putinas bijo „didžios žmonių meilės“ ir kad „šventėje bus pasmaugtas ir apmėtytas gėlėmis“. Jie taip pat komentavo didelį greitosios pagalbos automobilių skaičių ir lygino V. Putiną su Jurijumi Andropovu.

Garažo savininkai aptiko, kad jų turtas buvo užplombuotas. Šalia renginio vietos įsikūrusio garažų kooperatyvo vartai buvo užvirinti. Jie nebus atidaryti iki spalio 22 d. Tai atrodo nesąmonė bet kurioje civilizuotoje šalyje, bet ne Rusijoje. Įdomu, kas bus su garažais spalio 22 dieną – ar vežimas pavirs moliūgu?

Atšaukė Nike Borzovo koncertą  - „dėl Permės infrastruktūros spūsčių“ jis buvo atidėtas pavasariui.

 

Forume dalyvavo KLDR kūno kultūros ir sporto ministras. Rusijos pareigūnai linksmai pranešė, kad gyventojai laikosi vadinamųjų „GTO standartų“ (pasiruošę darbui ir gynybai). SSRS jie buvo pristatyti 1931 m., Tačiau šiuolaikinėje Rusijoje jie nusprendė juos atgaivinti. Visiškai atgal į SSRS.

Putinas į renginį atvyko po 12 valandos, sakydamas, kad rusai yra diskriminuojami, nes jiems neleidžiama dalyvauti olimpinėse žaidynėse. Jis padėkojo Kinijai ir BRICS šalims už bendradarbiavimą. Tada Kremliaus savininkas surengė pasitarimą dėl kūno kultūros ir sporto plėtros, kur boksą pavadino vyrišku sportu. Vėliau nuvyko į Rostovą prie Dono, kur štabo viršininkas Gerasimovas pranešė, kad „viskas vyksta pagal planą“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(23)
(-10)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: