„Vokietija viską suprato. Ant kortos pastatyta labai daug.“ Ždanovas skelbia, kas vyksta (Video)  ()

Ukraina tikrai laimės ir kolektyviniai Vakarai padės tai padaryti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina tikrai laimės ir kolektyviniai Vakarai padės tai padaryti, nes civilizuotas pasaulis neleis Putinui laimėti karo, – sakė Olegas Ždanovas. Bėda tik ta, kad JAV, skirtingai nei Europos šalys, daug ginklų Ukrainai parūpins tik arčiau vasaros, kai prasidės rinkimų lenktynės.

Olego Ždanovo nuomonę, kodėl Vakarai neleis V. Putinui laimėti, galima rasti vaizdo įraše „YouTube“.

Karo ekspertas išdėstė kolektyvinių Vakarų poziciją dėl karo Ukrainoje: „Šį kartą Vakarai nėra pasiruošę nusileisti kare, jūs suprantate, kad daugiau nei 50 valstybių, vadovaujamų JAV, „pasirašė“ už mus. Mūsų pralaimėjimas mūšio lauke, konflikto „įšalimas“ - tai bus Putino pergalė, tai bus mūsų pralaimėjimas, kaip „Minskas-3“, tada pirmiausia pralaimės Vakarai. Mes, žinoma, nukentėtume teritoriškai (tai daliniai suvereniteto praradimai), bet svarbiausia, kad Vakarai pralaimėtų. Kam, Putinui. Jie niekada su tuo nesutiks“.

Kartu Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas pabrėžė: „Jie užtempia konfliktą ir tai matoma plika akimi, ypač JAV. Beje, Europa šiek tiek susiprotėjo, dabar ta pati Vokietija su karine pagalba yra antroje pozicijoje. Vokiečiai supranta situacijos rimtumą. Prancūzai gudrauja, kartais mums duoda, kartais truputį, kad tik nesulauktų kritikos. Ispanija padėjo, net Graikija davė mums pėstininkų kovos mašinas. Danija, Skandinavijos šalys ir JK padeda, o JAV, manau, įsisiūbuos ateinantį pavasarį. JAV duos tiek ginklų, kiek reikės išlaisvinti mūsų teritorijas. Nes negali pralaimėti Putinui“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(88)
(3)
(85)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: