[ŽT] „Jūs nesulauksite. Aš toks pat. Aš dar kietesnis, nei anksčiau. Kas nesuprato, tas supras“  ()

Kadyrovas atlieka įdomų eksperimentą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vis dar „gyvesnis už visus gyvuosius“ Kadyrovas atlieka įdomų eksperimentą: nustebusios publikos akivaizdoje (gali būti, kad Kremlius stebisi ne mažiau nei kiti) konsoliduoja musulmoniškas Rusijos respublikas, brukdamas mintį apie savo sūnaus apdovanojimą.

Patyręs sveikatos problemų, kurios susilpnino jo galią, dabar jis demonstruoja savo neišnaudotą politinę įtaką ir ankstesnius savo lobizmo pajėgumus. Adomo sūnui ant galvos krintantys apdovanojimai yra tinkamas būdas parodyti, kad stiprus vis dar ne tik jo rankos paspaudimas. Siunčiama žinutė maždaug tokia: „Jūs nesulauksite. Aš toks pat. Aš dar kietesnis, nei anksčiau. Kas nesuprato, tas supras“. Kadyrovas sprendžia savo asmenines problemas.

Sukurtas gana geras vaizdas: musulmoniškos Rusijos respublikos vienu impulsu ploja bejėgio kalinio sumušimui Grozno tardymo izoliatoriuje.

 

Apie tai rašo „Telegram“ kanalas „Maliuta Skuratov“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(24)
(-22)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: