Kova dėl valdžios prasidėjo. „Bus nešvariausia ir kruviniausia šiuolaikinėje Rusijos istorijoje“  (1)

Visi „prezidentui“ skirti pranešimai buvo siunčiami Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos sekretoriui.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-31 Kova dėl valdžios prasidėjo. „Bus nešvariausia ir kruviniausia šiuolaikinėje Rusijos istorijoje“  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įtakingas Rusijos šaltinis „General SVR“ savo „Telegram“ kanale, remdamasis šaltiniais Kremliuje, spalio 30 d. paskelbė:

Vakar, per neramumus Dagestane, visi „prezidentui“ skirti pranešimai buvo siunčiami Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos sekretoriui Nikolajui Patruševui, kuris priėmė svarbiausius sprendimus.

Pranešimuose nurodyta, kad bendras riaušininkų skaičius, įskaitant tuos, kurie dalyvavo užimant oro uostą, yra apie 3500 žmonių. Skirtingai nuo Kremliui ir Marijai Zacharovai artimų išteklių padėties, Saugumo Tarybos sekretorius įsitikinęs, kad neramumus išprovokavo su Čečėnijos vadovybe susijusios jėgos.

Patruševas kategoriškai įvardijo asmenis, atsakingus už oro uosto užgrobimą ir „žydų paieškos“ organizavimą. Po Rusijos prezidento Vladimiro Putino mirties įtampos centru ir spaudimo Rusijos vadovybei svertu tampa Šiaurės Kaukazas.

 

Prezidento antrininkas vakar ir šiandien buvo informuotas apie tai, kas vyksta ir paruoštas susitikimui, nurodant, kokius sprendimus reiks priimti.

Prasidėjusi kova dėl geriausių vietų būsimoje Rusijos valdžios konfigūracijoje gresia tapti „nešvariausiu“ ir kruviniausiu šiuolaikinėje Rusijos istorijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(42)
(3)
(39)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: