„Užmėtys Baltijos jūrą minomis.“ Skabejevos laidoje nuskambėjo beprotiški planai (Video)  (1)

Rusų propagandistai prarado sveiko proto likučius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistai vėl ėmė grasinti pasauliui. Šį kartą į Kremliaus televizijos radarą pateko Stokholmas Švedijoje ir Talinas Estijoje.

Šiems miestams buvo atvirai grasinama paskandinimu. Pagrindinės Rusijos Federacijos propagandistės Olgos Skabejevos laidos eteryje vadinamieji „ekspertai“ teigė, kad jei Švedija ir Estija palaikys Ukrainą ir aljansą, Rusija užmėtys Baltijos jūrą minomis, rašo obozrevatel.com.

„215 metų nekariavo. Pasiilgo? Jau nori? Akivaizdu, kad Baltijos pakrantę turinčios šalys turi raketų, galinčių pasiekti bet kurį tašką jūroje. Jis nėra toks jau ir didelis. Tai nebus blokada. NATO laivai ten nesirikiuos. Tai bus tik raketų paleidimo įrenginiai“, – pranešė RosTV.

„Ekspertas“ pridūrė, kad net paprastas laivų patruliavimas sukels konfliktą tarp Rusijos Federacijos ir NATO.

 

„Ir šis konfliktas gali būti branduolinis. Todėl Stokholmo ir Talino gyventojams galima užduoti tokį klausimą: ar jums to reikia? Ar bent įsivaizduojate povandeninį branduolinį sprogimą to paties Talino ir Stokholmo reide, kuris bazine banga nušluos jūsų miestą. Visa Baltijos jūra bus užmėtyta mūsų minomis. O minų mes turime pakankamai. Mes įmesime tiek minų, kad jums prireiks 10 metų, kad išminuotumėte, aišku, jei dar turėsite jėgų ir priemonių“, – pridūrė propagandistas.

Be to, jis pareiškė, kad konfliktas tarp NATO ir Rusijos Federacijos turi tik vieną baigtį – branduolinį karą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(60)
(-58)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: