[ŽT] Situacija kaista. Prie sienos su Rusija siunčiama Suomijos kariuomenė. Kas nutiko  ()

Suomijos kariai atvyko prie sienos su Rusija.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-11-20 [ŽT] Situacija kaista. Prie sienos su Rusija siunčiama Suomijos kariuomenė. Kas nutiko  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Situacija kaista. Prie sienos su Rusija siunčiama Suomijos kariuomenė.

Suomijos kariškiai atvyko į Vartius kontrolės punktą, praneša „Fontanka“, remdamasi vietos žiniasklaida. Jų žiniomis, kariškiai teikia pagalbą pasieniečiams, taip pat stato apsauginius užtvarus. Taip yra dėl pabėgėlių, atvykstančių prie sienos.

Pasienio pareigūnai skaičiuoja, kad praėjusią naktį buvo gauta daugiau nei 60 prieglobsčio prašymų. Du asmenys nelegaliai kirto sieną ir buvo sulaikyti.

Anksčiau buvo pranešta, kad Suomija laikinai uždarė Vartius kontrolės punktą pasienyje su Rusija. Sprendimas priimtas dėl kontrolinio punkto perkrovos. Darbai atnaujinti lapkričio 19 dienos rytą.

Suomijos valdžia taip pat nusprendė uždaryti keturis iš aštuonių kontrolės punktus pasienyje su Rusija. Jie nustojo dirbti lapkričio 18 d. Helsinkis paaiškino, kad toks sprendimas priimtas dėl to, kad prie rytinės sienos su prieglobsčio prašymais atvyksta vis daugiau trečiųjų šalių piliečių. Šalies valdžios teigimu, tai, kas vyksta, yra „organizuotas reiškinys“, kuriame „užsienio valstybė“ vaidina savo vaidmenį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(101)
(7)
(94)

Komentarai ()