[ŽT] „Vyksta kažkas labai rimto.“ Uraganas Pietuose. Kas nutiko  ()

Černikas nesusilaikė ir atskleidė tiesą apie įvykius kairiajame Chersono regiono krante.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Petro Černikas paaiškino, kas šiuo metu vyksta kairiajame Dniepro krante Chersono srityje.

Petro Černiko interviu televizijos kanalui „Priamij“ galite peržiūrėti „YouTube“.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pulkininkas papasakojo, kas iš tikrųjų dabar vyksta kairiajame Chersono srities krante: „Labai gerai, kad ten kažkas vyksta. Ten iš tikrųjų vyksta kažkas labai rimto. Sąmoningai nesileisime į šio proceso detales, nes priešas supras kiekvieną mūsų žodį. Tai, kad smarkiai didėja placdarmas, kalbant apie pilkąją zoną, yra labai teisinga formuluotė, atitinkanti tikrovę.

Karo ekspertas taip pat išsakė gynybos pajėgų užduotis dviem fronto kryptimis – Zaporižios ir Chersono: „Mes suprantame iš „didžiųjų Pietų“ (taip aš juos vadinu), jei žiūrėsime iš apačios į viršų, nes taip skaitome žemėlapyje, suprantame, kad po dešine ranka turime Zaporižios priešakinį placdarmą, o Ukrainos ginkluotųjų pajėgų užduotis yra vykti į Šiaurės Azovo sritį, kad nukirstų sausumos koridorių į Krymą ir sąlyginai įsitvirtintų Moločnyj Lymano rajone. Kairėje pusėje yra kairysis Chersono srities krantas, kur yra užduotis pasiekti Perekopo sąsmauką. Strategine prasme dinamika yra mūsų pusėje, tačiau turime išmokti vasaros kampanijos pamokas ir nesitikėti daugiau to, ko galime tikėtis.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(2)
(26)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: