[ŽT] „Ten ypatingi kariai.“ Kas išsilaipino kairiajame Dniepro krante  ()

Puolamieji veiksmai kairiajame krante turės ilgą istoriją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynėjai toliau laiko placdarmą kairiajame Chersono srities krante ir vykdo atakų seriją. Ukrainos gynybos pajėgų perspektyvos šioje srityje yra aiškios.

Tokią nuomonę interviu OBOZ.UA išsakė pirmasis Ukrainos karininkų sąjungos pirmininko pavaduotojas, pirmojo laipsnio kapitonas Jevhenijus Lupakovas.

Jei jau mūsiškiai išsilaipino kairiajame krante, tai yra jūrų pėstininkai. Ir tai yra ypatingi kariai, turintys ypatingą charakterį, turintys ypatingų sugebėjimų. Jie tikrai neatiduos šio placdarmo. Iš ten bus palaikymas mūsų puolimui, kuris ateis iš šiaurės. Galbūt, ir jie patys prasiskverbs“, – sakė Lupakovas.

Kartu karininkas pridūrė, kad nereikėtų tikėtis momentinio proveržio ir okupuotos Chersono srities dalies išvadavimo. Jo nuomone, puolamieji veiksmai kairiajame krante turės ilgą istoriją.

 

„Deja, tai bus labai ilga (istorija - UNIAN). Susidūrėme su stipriu priešo oro pranašumu ir su didžiulėmis priešo minų ir įtvirtinimų kliūtimis. Be to, su begaliniu kiekiu „mėsos“. Šie trys veiksniai mums trukdo pralaužti priešo gynybą ir judėti į priekį. Mums svarbiausia pralaužti gynybą, tada bus lengviau“, – pridūrė Lupakovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(62)
(1)
(61)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: