[ŽT] „Bus problemų. Kursime Leningrado karinę apygardą.“ Kokiai šaliai grasina Putinas  (2)

Joe Bideno pareiškimą apie Rusijos atakos prieš NATO šalis galimybę Putinas „visiška nesąmone“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas pareiškė, kad neva neketina pulti NATO. Tačiau jis grasino „problemomis“ Suomijai, kuri buvo „įtraukta“ į Aljansą.

Kaip teigė Rusijos prezidentas komentare propagandistui Pavelui Zarubinui, Rusija neturėjo problemų su Suomija, kuri buvo „paimta ir nutempta į NATO“. Dabar situacija pasikeis.

Dabar bus (problemų – UNIAN). Nes ten sukursime Leningrado karinę apygardą ir sutelksime ten tam tikrus karinius dalinius“, – sakė V. Putinas.

Joe Bideno pareiškimą apie Rusijos atakos prieš NATO šalis galimybę Putinas „visiška nesąmone“. Pasak jo, pats Amerikos lyderis supranta, kad taip tariamai nebus, o jo pareiškimai yra labiau „vaizdinio“ pobūdžio, siekiant užmaskuoti „klaidingą JAV politiką Rusijos atžvilgiu“.

 

„NATO negali nesuprasti, kad Rusija neturi jokios priežasties, intereso – nei geopolitinio, nei ekonominio, nei politinio, nei karinio – kovoti su NATO šalimis. Mes neturime vieni kitiems teritorinių pretenzijų, noro gadinti santykių“, – tikina diktatorius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(20)
(-18)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: