[ŽT] Iki Naujųjų metų. Okupantai gavo skubų Putino įsakymą  ()

Užpuolikams nepavyko užimti Avdijivkos iki gruodžio 1 d., o dabar jie gavo Vladimiro Putino įsakymą užimti miestą iki Naujųjų metų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai praneša Rusijos žiniasklaida, cituodama miestą šturmuojančius rusų karininkus.

„Užduotis - ne tik užimti Avdijivką iki sausio 1 d., bet ir užimti ją kuo greičiau. Kaip suprantu, Vladimiras Vladimirovičius nori prisiminti šią pergalę savo naujametiniame kreipimesi. Jei tai nepavyks, irgi gerai, bet geriau, kad pavyktų. Tai yra žinios, kiek žinau, perduotos iš Maskvos“, - sakė kariškis.

Tačiau rusų karininkai nėra patenkinti šiuo įsakymu. Jie skundžiasi dideliais nuostoliais, kuriuos kariuomenė kasdien patiria.

„Jei dabar prie Avdijivkos kasdien žūsta ir netenka rankų bei kojų nuo 200 iki 600 kovotojų, ar galite įsivaizduoti, kas bus, jei sustiprinsime puolimą? Kažkas kareiviams pasakė, kad bus demobilizacija. Taigi jie tikisi gyventi. Kai kurie iš jų net šauna sau į koją, kad išvengtų puolimo. Žinau du tokius atvejus. O dar ir prisideda skubėjimas“, - pasakojo Rusijos kariuomenės karininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(22)
(21)
(1)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: