N-18. Okupantai padarė tai dar kartą. Skelbiamas žiaurus video  ()

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojas paskelbė šokiruojančius kadrus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariškiai dar kartą sušaudė Ukrainos karo belaisvius.

Atitinkamas vaizdo įrašas buvo paskelbtas „Telegram“ kanale „Kalba snaiperis“, kuriam vadovauja 24-ojo atskirojo puolimo bataliono „Aidar“ karys Stanislavas Buniatovas.

Paskelbtame vaizdo įraše, kuris buvo nufilmuotas bepiločiu orlaiviu, matyti, kaip Rusijos kariai sušaudo Ukrainos gynėjus. Kaip teigiama, filmuotoje medžiagoje matyti, kaip žūsta Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 117-osios atskirosios mechanizuotosios brigados kariai.

Buniatovas priduria, kad vaizdo įrašą jis paskelbė sąmoningai, kad visi matytų, kodėl Ukraina negali derėtis su okupantais.

Filmuotoje medžiagoje matyti, kaip keturi kariai, vilkintys Rusijos ginkluotosioms pajėgoms būdingą kamufliažą, šaudo į karius, apsirengusius ukrainietišku kamufliažu. Ukrainos kariai klūpo ir yra sušaudomi. Po to vienas iš okupantų prieina prie kiekvieno ant žemės gulinčio kario ir iš automato šauna į galvą.

 

Šiuo metu Ukrainos ginkluotųjų pajėgų ar kitų teisėsaugos institucijų atstovai oficialių komentarų vaizdo įrašui nepateikė.

N-18. Skelbiamas žiaurus video.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(67)
(-54)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: