„Post-apokaliptinė gynyba“. Rusiškas „Msta-S“ apdėtas skudurais ir ruberoidu (Foto)  ()

Priešo kariuomenė eksperimentuoja su artilerijos ir šarvuočių apsauga nuo atakuojančių dronų. Šį kartą su skudurais ir ruberoidu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos armija ir toliau eksperimentuoja kurdama skydus, apsaugančius įrangą nuo dronų-kamikadzių smūgių. „Telegram“ kanalai išplatino savaeigio pabūklo „Msta-S“ nuotrauką, kuri net Rusijos Federacijoje vadinama postapokaliptine.

Rusiškas 152 mm pabūklas „Msta-S“ gavo didžiulį antstatą, pramintą postapokaliptiniu apsauginiu kamufliažiniu skydu, kuris „pagamintas“ iš skudurų, ruberoido ir kitų medžiagų.

Ukrainos tankų ekspertas Andrijus Tarasenko išjuokė rusišką gaminį.

„Dešimtys tyrimų institutų, Plieno tyrimų institutas, Artilerijos mokslų akademija, o rezultatas yra nuotraukoje“, – rašo Tarasenko.

 

Apsauga sukurta taip, kad FPV dronas nesunaikintų kelių milijonų dolerių vertės įrenginio.

 

„Msta-S“ yra sovietinis 152 mm pabūklas, sukurtas Uralo mašinų gamykloje. „Msta-S“ tarnybą sovietų armijoje pradėjo 1989 m. Didžiausias jo šaudymo nuotolis yra 30 km. „Oryx“ teigimu, nuo viso masto karo pradžios įsibrovėliai prarado 173 tokias instaliacijas. 35 iš jų tapo Ukrainos gynybos pajėgų trofėjais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(37)
(2)
(35)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()