JAV signalas Putinui. „Ištaškys Rusijos logistiką...“ Kas vyksta (Video)  (1)

Vašingtonas tariamai pateikė Kremliui ultimatumą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vašingtonas tariamai pateikė Kremliui ultimatumą ir uždraudė atakuoti Ukrainos energetikos sistemą. Šia įžvalga savo „YouTube“ kanale pasidalijo žinoma Rusijos žurnalistė Julija Latynina, remdamasi savo šaltiniais Jungtinėse Valstijose.

Anot jos, apie ultimatumą ji išgirdo prieš masinę Rusijos Federacijos oro ataką prieš Ukrainą, įvykusią gruodžio 29 d.

Iš labai rimtų šaltinių girdėjau, kad amerikiečiai pasakė Putinui, kad jeigu jis šiais metais sistemingai naikins Ukrainos energetinę infrastruktūrą, kaip ir anksčiau, tai Ukrainai bus tiekiami ATACMS, kurie Rostove ištaškys Rusijos logistiką, įskaitant karinę, Rostove, Belgorode..“ – pasakojo žurnalistė.

Ji patikslino, kad didžiulis išpuolis gruodžio 29 d. netiesiogiai patvirtino šiuos gandus, nes rimtų išpuolių prieš energetikos sektorių nebuvo.

 

Vietoj to Rusijos kariuomenė smogė „į aikštes“: gyvenamuosius pastatus ir ligonines.

Apskritai, jos nuomone, pagrindinis oro atakos tikslas buvo bandymas paveikti Vakarų nuomonę. Kremlius tikisi, kad „nemalonus vaizdas“ apie subombarduotus Ukrainos namus privers Vakarų visuomenę didinti spaudimą Kyjivui ir kapituliuoti, kad būtų sustabdytas kraujo praliejimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(38)
(-15)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: