[ŽT] „Rusai keičia taktiką“ (Video)  ()

Dabar priešas neturi taktinių ar teritorinių pasiekimų, sako kariškis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų okupantai bando susigrąžinti prarastas pozicijas Bachmuto kryptimi, ten nuolat vyksta šturmai. Apie tai kalbėjo 92-osios atskiros puolimo brigados nepilotuojamų aviacijos sistemų kuopos seržantas Olesas Maliarevičius.

„92-oji atskira puolimo brigada su kitomis brigadomis jau seniai dirba pietinėje Bachmuto krypties zonoje. Esame aktyvios gynybos stadijoje. Iki šiol priešas nepasiekė nei taktinės, nei teritorinės sėkmės. Gynybos pajėgos daro viską, kad užtikrintų, jog rusai nesiveržtų į priekį“, – televizijos kanalo „Espresso“ eteryje pabrėžė jis.

O. Maliarevičius pridūrė, kad įsibrovėliai turi sukaupę pakankamai jėgų ir priemonių įvykdyti ukrainiečių pozicijų Bachmuto srityje šturmą. Priešas nuolat sulaukia pastiprinimo ir aktyviai kuria dronų komponentą, – pasakoja kariškis.

„Priešas bando keisti taktiką, naudodamas daugiau bepiločių orlaivių. Tai yra, jei anksčiau pėstininkai ir technika buvo priekyje, tai dabar dronai“, - teigė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(3)
(9)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: