„Būsite keršto kardu.“ To dar nebuvo. Ukraina kviečia savanorius į „specialiąsias misijas“ (Foto)  ()

Skelbiama savanorių paieška.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Ar jums patinka griaustinio garsai kalnuose? O kada paskutinį kartą juos girdėjote Krymo kalnuose? Gal laikas tai organizuoti kartu su mumis? Prisijunkite prie Ukrainos GUR MO padalinių – ir turėsite galimybę kelti tikrus „griaustinius“ priešams, kad ir kur jie būtų“, – savo „Facebook“ profilyje rašė Ukrainos Vyriausiasis žvalgybos direktoratas, ragindamas žmones dalyvauti procese.

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiasis žvalgybos direktoratas paskelbė apie savanorių paiešką aktyvioms operacijoms Ukrainos žvalgybos padaliniuose. „Specialiosios misijos“ vyks laikinai okupuotame Kryme.

Pareiškime pažymima, kad Ukrainos GUR MO yra pajėgos, įgyvendinančios Vyriausiojo žvalgybos direktorato planus. Buvo pranešta, kad jos kariai vykdo „specialiąsias misijas“, kurių metu yra stebimas priešas.

„Jie yra keršto kardas, kuris pasieks visus, kurie planavo blogį prieš mūsų tėvynę!“ - skelbiama pranešime.

Kiekvienas savanoris, nusprendęs stoti į kariuomenę, turėtų užpildyti anketą, esančią po įrašu. Tada, jei bus išrinktas, kažkas iš Ukrainos kariuomenės susisieks su juo telefonu.

Anketoje įtrauktas reikalavimai ne tik dėl amžiaus – nuo ​​18 iki 40 metų, bet ir „motyvacija sunaikinti priešą“ bei „jokių artimų giminaičių, kurie yra Rusijos Federacijos piliečiai“.

 

Kariuomenė visiems savanoriams siūlo finansinę paramą iki 140 000 grivinų (apie 3464,29 eurų).

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(145)
(2)
(143)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: