„Rekordininkas“. Rusijos pajėgos netoli Vuhledaro prarado 6 įrangos kolonas!  ()

Pasak buvusio bataliono „Aidar“ kuopos vado, pernai Donbase rusai 5 kartus bandė perimti miesto kontrolę, pasitelkęs technikos kolonas – visos jos buvo sunaikintos. Šeštas bandymas baigėsi tuo pačiu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos okupantai ketina perimti Vuhledaro miesto Donecko srityje kontrolę, tačiau visi bandymai užpulti yra nesėkmingi. Tai interviu NV teigė buvęs bataliono „Aidar“ kuopos vadas Jevhenas Dykijus.

Anot jo, neseniai priešas jau šeštą kartą bandė atakuoti Ukrainos pozicijas šarvuočių kolona, ​​tačiau sėkmės nepasiekė ir patyrė nuostolių.

„Kartais jie tikrai nustebina tai, kad nuolat kartoja tas pačias klaidas. Būtent Vuhledaro kryptis yra kolonų nuostolių rekordininkė“, - sako Dykijus.

Veteranas pridūrė, kad Rusijos okupantams Vuhledaras regis, turi kažkokį slaptą statutą Donbase, pagal kurį jie turi pulti kolonomis.

 

Pernai, prisimena Jevhenas Dykijus, priešas kolonomis į miestą žygiavo mažiausiai 5 kartus. Priešas patyrė didžiulių nuostolių.

Šeštasis bandymas, apie kurį buvo kalbama, įvyko po ilgos pauzės, tačiau rezultatas buvo toks pat, kaip ir ankstesnius kartus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(88)
(1)
(87)

Komentarai ()