„100% tiesa. Zalužnas nuėjo į savo būstinę ir pasakė...“ Tai sukels didelių problemų Ukrainai. Kas vyksta (Video)  ()

Zelenskis neatsisakė ir neatsisakys minties pakeisti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiąjį vadą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-02-05 „100% tiesa. Zalužnas nuėjo į savo būstinę ir pasakė...“ Tai sukels didelių problemų Ukrainai. Kas vyksta (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Zalužno atleidimo klausimas nėra uždarytas, o tik atidėtas, ir tai yra patikima informacija iš patikimų šaltinių, sako Borislavas Bereza. Buvęs liaudies deputatas įsitikinęs, kad Zelenskis neatsisakė ir neatsisakys minties pakeisti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiąjį vadą, šį planą jis bandys įgyvendinti, o tai sukels didelių problemų Ukrainai.

Borislavo Berezos interviu galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Pirmiausia populiarus tinklaraštininkas pasidalijo mintimis, kurios jam kilo sužinojus apie Zalužno atleidimą: „Kai sužinojau apie Zalužno atleidimą, nepatikėjau ir pasakiau: „Tai beprasmiška. Suprantu, kad Zelenskis nevirškina Zalužno dėl jo aukštų reitingų, bet technologiškai tai yra beprasmiška. Vertėjo palaukti mobilizacijos įstatymo, palaukti, kol grius kokia nors apgyvendinta vietovė ar dar kažkas, pakabinti ant Zalužno, kad jį diskredituotų, ir tada jau ką nors daryti“.

Kai man tapo tai žinoma, o tai buvo 100% tiesa, Zalužnas nuėjo į savo būstinę ir pasakė: „Ponai karininkai, mane ką tik atleido prezidentas, jis man apie tai pranešė. Ačiū visiems už tarnybą!“, – supratau, kad juokai baigėsi. Tikėjau, kad šansų dar yra, bet, pabendravęs su keliais ambasadoriais, kurie man pasakė, kad negali įtikinti Zelenskio persigalvoti, supratau: atšaukti neįmanoma“, – informacija iš savo šaltinių dalijosi Borislavas Bereza.

 

Ukrainos politikas perspėjo ukrainiečius: „Man nelabai rūpi, kas ir kaip tai suvokia, man rūpi, kaip baigsis šis karas, o jis gali nesibaigti taip, kaip mato daugelis žmonių. Jau vakar reikėjo atsikratyti savo iliuzijų ir rožinių akinių.„Tai buvo būtina vakar. Nenorite? Tada tai įvyks per skausmą, per didelį sukrėtimą. Pateikiu patikrintą informaciją, bet žmonės nenori tuo tikėti“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(26)
(14)
(12)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: