[Žinios trumpai] Į Ukrainą gyvas ir sveikas sugrįžo Gyvačių salos gynėjas, ištaręs legendinę frazę: „Rusijos karo laive, eik na***“  ()

Pasienietis buvo apdovanotas „Už nuopelnus Čerkasų kraštui“ apdovanojimu.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-30 [Žinios trumpai] Į Ukrainą gyvas ir sveikas sugrįžo Gyvačių salos gynėjas, ištaręs legendinę frazę: „Rusijos karo laive, eik na***“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasienietis Romanas Gribovas, legendinės frazės, skirtos rusų laivui, autorius, grįžo iš nelaisvės ir yra namuose Čerkasų srityje.

Tai paskelbė Čerkasų OVA vadovas Igoris Taburetsas.

Pats Gribovas kreipėsi į ukrainiečius: „Noriu padėkoti Ukrainos žmonėms už šį palaikymą. Mes tai labai jaučiame. Esame to įkvėpti. Už savęs jaučiame stiprybę. Tiesa yra už mūsų [nugarų]. Ir mes laimėsime. Šlovė Ukrainai!"

Pranešama, kad Rusija paėmė į nelaisvę apie 100 žmonių, vyksta derybos dėl mainų. Kovo 24 dieną Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio įsakymu įvyko pirmasis visavertis karo belaisvių apsikeitimas. 19 Ukrainos civilių jūreivių iš gelbėjimo laivo „Sapphire“ ir 10 karių grįžo namo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(0)
(16)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: