[Žinios trumpai] Žiaurūs vaizdai ir tikras karo nusikaltimas: rusai sušaudė didelę civilių koloną ir paskui ramiai papietavo (Video)  (1)

Mažiausiai dvi dešimtys civilių automobilių buvo sušaudyti ir sudeginti rusų okupantų greitkelyje Kijevas-Charkovas-Dovžanskyi netoli Mala Rohan kaimo Charkovo srityje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai paskelbė Censor.NET vyriausiasis redaktorius Jurijus Butusovas ir paskelbė vaizdo įrašą, kuriame užfiksuotas rusų okupantų karo nusikaltimas.

Rusijos armijos 138-osios brigados kariai greitkelyje Kijevas-Charkovas-Dovžanskyi netoli Mala Rohan kaimo ir kelyje Mala Rohan sušaudyti daugiau nei 20 civilių transporto priemonių.

„Kiekvienas ukrainietis Rusijos okupantams yra priešas, kiekvienas ukrainietis yra taikinys. Kovo 25-27 dienomis Ukrainos 92-osios brigados kariai ir savanoriai išlaisvino Malą Rohan ir išlaisvino maršrutą“, – komentuodamas vaizdo įrašą rašė Butusovas.

Filmuotoje medžiagoje matyti sušaudyti automobiliai, o pakelėje Ukrainos kariai aptiko Rusijos karių pietų likučius – čia jie prisėdo „pailsėti“ visiškai nesukdami galvos dėl daugybės lavonų aplink.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(0)
(6)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: