[Žinios trumpai] Zelenskis nurodė tikslų skaičių, kokio dydžio Rusijos kariuomenė apsupo Mariupolį ir, kad miestą gina elitiniai Ukrainos kariai  (3)

Mariupolį bando užkariauti 10 000 rusų įsibrovėlių. Būtent šiai kariuomenei priešinasi miesto gynėjai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-10 [Žinios trumpai] Zelenskis nurodė tikslų skaičių, kokio dydžio Rusijos kariuomenė apsupo Mariupolį ir, kad miestą gina elitiniai Ukrainos kariai  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priešų skaičių aplink Mariupolį atskleidė Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis pokalbio metu su Kijeve viešėjusiu Austrijos federaliniu kancleriu Karlu Negammeriu.

„Mariupolis yra vertas kovos. Mūsų kariuomenė yra ten. Ji galinga ir stipri. Šiandien prieš mūsų karius yra 10 000 rusų okupantų“, – sakė Volodymyras Zelenskis.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6228

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Prezidentas pažymėjo, kad miesto gynyba yra didelis išbandymas Ukrainos kariams. Jei pavyks išlaikyti Mariupolį, šie 10 tūkstančių įsibrovėlių negalės persikelti į rytus nuo šalies, kurią Rusijos Federacija siekia užimti.

„Tai bus sunkus mūšis, bet mes tikime savo kova, tikime savo pergale“, – sakė Ukrainos prezidentas.

 

Zelenskis taip pat pakomentavo, nuo ko priklausys tolimesni Rusijos Federacijos veiksmai. Anot jo, pagrindinis veiksnys bus Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsparumas ir Ukrainos gynėjų pasirengimas okupantų puolimui. Ne mažiau svarbus yra ginklų tiekimo iš partnerių greitis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(27)
(1)
(26)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: