[Žinios trumpai] Putinas Austrijos kancleriui pasakė labai dviprasmišką frazę apie karą Ukrainoje: tai arba labai gera, arba labai bloga žinia  (1)

Karlas Nehammeris lankėsi Rusijos Federacijoje, prieš tai – Ukrainoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-14 [Žinios trumpai] Putinas Austrijos kancleriui pasakė labai dviprasmišką frazę apie karą Ukrainoje: tai arba labai gera, arba labai bloga žinia  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Austrijos kancleris Karlas Nehammeris, prieš porą dienų kalbėjęs su Putinu Rusijoje, sakė, kad Rusijos prezidentas susitikime pasisakė už ankstyvą karo Ukrainoje pabaigą, tačiau šių žodžių prasmė nėra aiški.

Apie tai rašo „The New York Times“.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6376

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Pasak austrų pareigūno, susitikimo pabaigoje Putinas jam pasakė:

„Būtų geriau, jei jis [karas] kuo greičiau pasibaigtų“.

Nehammerio teigimu, šių žodžių prasmė nėra iki galo aiški. Jie gali arba signalizuoti apie Putino pasirengimą tolimesnėms taikos deryboms, arba gali reikšti greitą ir žiaurų išpuolį prieš Donbasą.

„Negalime turėti jokių iliuzijų: prezidentas Putinas visiškai pripažino karo logiką ir elgiasi atitinkamai. Todėl manau, kad svarbu nuolat jį supažindinti su žiauriais karo faktais“, – pabrėžė Austrijos kancleris.

 

Anksčiau buvo pranešta, kad susitikimas įvyko Maskvoje balandžio 11 d. Politikų pokalbis truko 1,5 valandos. Anot Nehammerio, tai nebuvo draugiškas vizitas, jis norėjo pažvelgti Putinui į akis ir pakalbėti apie tai, ką matė Bučoje.

„Jokių teigiamų įspūdžių iš viso susitikimo nesulaukiau. Esu pesimistas. Putinas perėjo prie karinės logikos. Visi ženklai rodo audrą“, – sakė jis.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(2)
(7)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: