[Žinios trumpai] JAV prezidentas Bidenas apkaltino Rusijos pajėgas vykdant „genocidą“  ()

„Taip, aš tai pavadinau genocidu“, – sakė J. Bidenas ir pridūrė: „Leisime teisininkams tarptautiniu mastu nuspręsti, ar tai galima laikyti genocidu, ar ne, bet man tikrai taip atrodo.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vasario 24 dieną prezidentas Vladimiras Putinas įsakė surengti „specialią karinę operaciją“ prieš Ukrainą, tačiau jo pajėgos sulaukė aršaus Ukrainos pajėgų pasipriešinimo, o Rusija pareiškė, kad nuo šiol sutelks savo pajėgas rytinėje Ukrainos dalyje, Donbaso srityje.

„Darosi vis aiškiau ir aiškiau, kad V. Putinas tiesiog bando išnaikinti idėją, kad net įmanoma būti ukrainiečiu“, – tvirtino JAV prezidentas.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6599

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Ukrainos prezidentas V. Zelenskis pritarė J. Bidenui sakydamas, kad tai „tikro lyderio žodžiai“.

„Būtina įvardinti dalykus konkrečiai, norint pasipriešinti blogiui“, – sakė V. Zelenskis.

V. Zelenskis taip pat pasiūlė iškeisti rusų oligarchą Viktorą Medvedčiuką į Rusijos paimtus į nelaisvę ukrainiečius.

„Siūlau Rusijos Federacijai iškeisti šį jūsų vyrą į mūsų berniukus ir mergaites, kurie dabar yra Rusijos nelaisvėje“, – sakė V. Zelenskis vaizdo pranešime.

 

„Ir tegu Medvedčiukas būna jums pavyzdys. Net ir buvęs oligarchas neišvengė pabėgimo. Ką galime pasakyti apie daug paprastesnius nusikaltėlius iš Rusijos gilumos? Mes prigausime visus“, – perspėjo Ukrainos prezidentas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: