[Žinios trumpai] Lenkija paskelbė, kad yra pilnai pasirengusi karui su Rusija  ()

Lenkijos užsienio reikalų ministerijos atstovas spaudai Lukaszas Jasina sakė, kad jo šalis pasirengusi užpuolimo atveju atremti Rusijos puolimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anot jo, tiek Lenkija, tiek NATO yra pasirengusios reaguoti į Rusijos agresiją ir prieš sąjungininkus.

„Mes visada tam pasiruošę. Visos NATO narės yra pasirengusios. NATO 5 straipsnis sako, kad agresija prieš bet kurią NATO šalį yra agresija prieš visą Aljansą. O jei Vladimiras Putinas pradėtų karinius veiksmus prieš Lenkiją, Lietuvą, Latviją, Estiją ar Suomiją, jei ji įstos į NATO, tai būtų  raudonos linijos peržengimas“, – sakė jis.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6599

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Jis taip pat pridūrė, jog nenori, kad Vladimiras Putinas ryžtųsi naujam agresijos aktui.

Kaip pranešė Ukrainos oro pajėgų vadovybė, kovo viduryje okupantų bepilotis orlaivis pirmą kartą apskriejo virš Javorivo karinio poligono, matyt, tyrinėjo raketų šūvių pasekmes Lvovo srityje, tada įskrido į Lenkiją, vėliau grįžo į Ukrainos oro erdvę ir buvo numuštas jos oro gynybos.

 

Kovo 20 dieną Rusijos ambasadorius Bosnijoje ir Hercegovinoje Igoris Kalabukhovas pagrasino NATO. Paklaustas, kodėl Rusija nesijaudina dėl kaimyninių šalių, kurios jau yra NATO narės, jis atsakė: „Iš kur jūs žinote, kad mes neturime jokių planų prieš Kroatiją, Lenkiją ar Bulgariją?“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(63)
(3)
(60)

Komentarai ()