[Žinios trumpai] Įvyko labai įdomus mūšis su gėdinga pabaiga - Rusijos tankai ir naujausi „Terminatoriai“ puolė „gyvybės kelią“: tada prabilo Ukrainos kariuomenė (Foto)  ()

Rusų BMPT „Terminator“ pirmą kartą buvo nufotografuoti mūšio metu. Tačiau priešo šarvuočiai pabėgo iš pozicijų po to, kai įsijungė Ukrainos artilerija.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-28 [Žinios trumpai] Įvyko labai įdomus mūšis su gėdinga pabaiga - Rusijos tankai ir naujausi „Terminatoriai“ puolė „gyvybės kelią“: tada prabilo Ukrainos kariuomenė (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariuomenė iš 90-ojo tankų ir 76-osios oro puolimo divizijų apšaudo Bakchmutas-Lysyčanskas greitkelį trijų kaimų srityje. Tai pranešė „Censor.NET“ vyriausiasis redaktorius Jurijus Butusovas.

Rusijos kariai iš tankų ir naujausio BMPT „Terminator“ apšaudo „gyvybės kelią“, jungiantį Lysyčanską ir Bachmutą šiose srityse: Nagornoje, Belogorovkoje ir Berestovojėje.

Nuotraukose matyti Rusijos Federacijos šarvuočiai ant kalvos apšaudantys greitkelį. Tačiau Ukrainos artilerijai pradėjus juos apšaudyti, Rusijos ginkluotosios pajėgos pradėjo bėgti.

„Priešas su didelėmis jėgomis bando pralaužti mūsų gynybą, kad sukurtų naują apsuptį. Tačiau Ukrainos kariuomenė rodo galingą pasipriešinimą ir stengiasi nugalėti Rusijos ginkluotųjų pajėgų smogiamąsias pajėgas. Vyksta sunkūs mūšiai“, - reziumavo Butusovas.

 

Anksčiau rašėme, kad gegužės 16 d. Rusijos Federacija netoli Severodonecko dislokavo naujausią BMPT „Terminator“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(37)
(4)
(33)

Komentarai ()