[ŽT] Košmariškas video. 300 metrų tiltas sugriuvo tarsi kortų namelis  ()

Tiltui jau išleista daugiau nei 200 milijonų dolerių, dabar statybas teks pradėti iš naujo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Indijos mieste Bhagalpūre šeštadienio išvakarėse sugriuvo 300 metrų tiltas per Gango upę, kuris buvo statomas pastaruosius 9 metus. Statybų bendrovė jau aštuonis kartus pratęsė numatytą terminą, tačiau nesugebėjo pastatyti patikimo statinio.

Tiltui jau išleista daugiau nei 200 milijonų dolerių, griūties vaizdo įrašo fragmentą publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraine 365“.

Paskelbtoje filmuotoje medžiagoje iš karto krito kelios tilto perdangos, tarsi kortų namelis, griūvantis į vandenį. Tiltas buvo nutiestas 2014 m. ir nuo tada sugriuvo jau antrą kartą. Po pirmo karto statyba buvo graitai atnaujinta.

 

Pareigūnai jau padarė pareiškimą dėl netrukus prasidėsiančio tyrimo, kurio metu kaltininkai turi būti surasti ir patraukti atsakomybėn. Statybų bendrovei ne kartą pavyko išvengti baudų, tačiau dabar, anot valdžios, rangovui gresia rimti nemalonumai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(2)
(32)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: