Kova neįmanoma. „Bidenas labiau bijo Rusijos pralaimėjimo nei Rusijos pergalės.“ Netikėta žinia  (1)

„Putinas mano, kad norint išlaikyti valdžią, jam reikia amžino karo.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Nepasitikėkite Kremliumi! Neįmanoma kovoti su terorizmu kartu su Rusija, kai Kremliuje sėdi labiausiai patyręs teroristas pasaulyje“, – rašo JAV gyvenantis Rusijos šachmatininkas ir politikas, 13-asis pasaulio šachmatų čempionas Garis Kasparovas savo tinklaraštyje.

Vakarų silpnumas provokuoja Rusijos agresiją. Baltųjų rūmų patarėjas nacionalinio saugumo klausimais Jake'as Sullivanas neseniai lankėsi Kijeve, tačiau užuot padėjęs Ukrainai kovoti su kasdienėmis Rusijos atakomis prieš jos energetikos infrastruktūrą aprūpindamas ginklais, jis, matyt, bandė atkalbėti Ukrainą nuo to paties prieš Rusiją. Praėjusį penktadienį „Financial Times“ pranešė, kad JAV spaudžia Ukrainą nepulti Rusijos naftos ir dujų infrastruktūros, nes baiminasi, kad pasaulinės naftos kainos gali pakenkti prezidento Bideno perrinkimo galimybėms. Rusijos oro pajėgos niokoja Ukrainą, nes Amerika pažadėjo Ukrainai F-16, bet sako, kad pilotų mokymas užtrunka per ilgai.

[Vokietija+Kuponas!] Bent 100€ pigiau nei Lietuvoje. Naujausias rinkos lyderio 3D spausdintuvas, žavintis apžvalgininkus - „nuostabus! Išėmei iš dėžės ir naudojiesi“ (Video, „Creality K1C“)
2503 2

Puiki kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Naujausias vieno garsiausių gamintojų 3D spausdintuvų

Išsamiau

Praėjusią savaitę Bideno administracija net vetavo G-7 pareiškimą, smerkiantį apgaulingus rinkimus Rusijoje.

Visa tai rodo, kad J. Bidenas labiau bijo Rusijos pralaimėjimo nei Rusijos pergalės. Tai yra baili nauja pasaulio tvarka. Baltieji rūmai yra užsiėmę pasakojimais Ukrainai, kur ji negali šaudyti, ir pasakojimais Izraeliui, kur jis  negali medžioti teroristų. Užuot skatinusi demokratinių sąjungininkų mitingą prieš diktatorius, J. Bideno administracija Jungtinių Valstijų sąjungininkams taiko apribojimus.

Respublikonų trukdymas teikti pagalbą Ukrainai yra niekingas, tačiau Bidenas negali tuo pateisinti savo politikavimo ir neveiklumo. JAV turi didžiausią žmonijai žinomą karinį arsenalą, tačiau jis rūdija sandėliuose, kol miršta ukrainiečiai. Hariui Trumanui teko susidurti su Stalinu ir jis pasakė, kad visa atsakomybė tenka jam. Bidenas sako, kad atsakomybė tenka pirmininkui Mike'ui Johnsonui. Donaldas Trumpas savo kalbose ir socialinių tinklų įrašuose grasina izoliacionizmu; Bidenas izoliacionizmą paverčia realybe, atsisakydamas stoti prieš diktatorius ar savo vidaus opoziciją.

 

Bidenas pasitraukė iš Afganistano, o Rusija įsiveržė į Ukrainą. Bidenas pasitraukė iš Ukrainos, o „Hamas“ pradėjo karą prieš Izraelį. Silpnumas sukelia agresiją.

Putinas mano, kad norint išlaikyti valdžią, jam reikia amžino karo. Tai sudaro sąlygas tolesniam Rusijos gyventojų radikalėjimui ir naujų mobilizacijos įsakymų įgyvendinimui. Iki vasaros Ukrainos fronto linijoje atsidurs nauji šauktiniai. Ukraina negalės išgyventi šiais metais, nebent Amerikos lyderiai darys tai, kas teisinga, o ne tai, kas, jų nuomone, yra politiškai naudinga.

 

Kaip ir visi diktatoriai, V. Putinas žino, kaip nukreipti dėmesį nuo savo nusikaltimų. Teroristinis išpuolis Maskvoje atitrauks pasaulio bendruomenės dėmesį nuo karo Ukrainoje, bet neatitrauks jo pačio dėmesio.

Jei įtariamas serijinis žudikas yra laisvėje, pirmas dalykas, kurį reikia padaryti įvykus kitai žmogžudystei, yra patikrinti jo alibi. Putinas buvo apkaltintas karo nusikaltimais, o paskui jį einantis kraujo pėdsakas verčia jį įtarti pirmuoju. Neįmanoma kovoti su teroru kartu su Rusija, kai Kremliuje sėdi labiausiai patyręs teroristas pasaulyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(49)
(2)
(47)

Komentarai (1)